Musiklicensering

Find din musik fra den største og mest varierede samling af genrer med industriens mest intuitive søgesystem. Vores musikbibliotek tilbyder ubegrænset adgang til over 600.000 eksklusive tracks og 100.000 lydeffekter fra prisvindende musikforlag såsom Warner/Chappell, Alibi og De Wolfe Music.

Anmod om et login til vores musikkatalog på Findhetune.com eller kontakt os direkte på telefon/e-mail.

Music supervision & styling

Det er en kunst at virkeliggøre en kundes kreative vision – og det er den tilgang vi har til alle vores projekter. Ligegyldigt om jobbet involverer clearing af musikrettigheder at komponere noget fra bunden eller blot kreativ sparring, så elsker vi at tage dit projekt til nye højder med sublim audio.

Vi sparer dig endda for værdifuld tid og kreativ energi ved at finde det rette stykke musik til dit projekt – og vi gør det endda helt gratis.

Clearing

Der er ikke meget, der er bedre, end at brug din yndlings 90’er sang i dit næste projekt. Vi får din drøm til at gå i opfyldelse, og samtidig sparer vi dig for en masse besvær med forhandlinger, kontrakter og kedelig administration. Med andre ord tager vi hånd om din clearing fra start til slut. Kontakt os her.

Skræddersyet musik

Har du behov for en skræddersyet løsning? Velkommen i klubben.

Vi kobler dig sammen med en talentfuld komponist, lyddesigner eller udøvende artist som passer til din kreative vision og budget. For mere information om vores brede udvalg af audiokreative talenter, skal du blot kontakte en af vores music supervisors.

Add Your Heading Text Here